TURMERIX-SHOT SOM EN START PÅ DAGEN

Det enklaste och snabbaste sättet att ta den dagliga dosen TurmeriX är att blanda 1 rågad tesked (4,5g) i en kopp eller glas med vatten, rör om med sked och botten upp!

Vill du planera i förväg kan du med förbereda en vattenflaska för alla veckans dags-doser. Passar bra om du har ett pressat schema så du snabbt och enkelt kan skaka flaskan och ta en shot innan man drar iväg. Observera att receptet gäller en portion per dag i 7 dagar. Om du tar 2 portioner/dag gör 8 serveringar per flaska som du får göra ny var fjärde dag.

Gör din Veckoranson gör såhär:

 

 1. Mät och märk upp sju märken med lika stort mellanrum på utsidan av vattenflaskan

 2. Lägg i 7 rågade teskedar med TurmeriX

 3. Fyll på vattenflaska med kranvatten

 4. Sätt på locket och skaka rejält

 5. Ta av locket och tillsätt mer vatten om det behövs då pulvret absorberar vatten

 6. Sätt på locket igen och skaka

 7. Förvara i kylskåpet i en vecka

 8. Innan du serverar skaka flaskan ordentligt och häll upp din portion enligt markeringen i ett glas,  tillsätt lite varmt vatten, rör om och drick

 9. Fortsätt med din dag!

TIPS - Andra kunder har tipsat om att direkt efter dricka lite apelsinjuice, äppeljuice eller kolsyrat mineralvatten om du kämpar med smaken i början.

Turmerix Sverige

Tel. +46 (0) 79 3322587

kontakt@turmerix.se

Forsa Björneberg 5

64191 Katrineholm Sverige

 • Facebook
 • Instagram

Resultat kan variera per individ. Resultat visade i studier och kundrekommendationer är inte nödvändigtvis typiska. Turmerix bör tas i samband med en hälsosam, välbalanserad och varierad kost. Konsultera med din läkare eller annan specialist innan du påbörjar ny diet, ny medicinering och om du har allvarliga eller långvariga problem och symtom.

vector orange square.png
0